nuffnag ads

Sunday, 18 September 2011

                                  wau sri timur enterprise
                      add by:iz.wan080788@yahoo.com
                                                  contact:0122421646



selamat datang ke laman online store kami:
FULLY OWNED BY-WAU SRI TIMUR ENTERPRISE(SUARIAH COLECTION)
 Salam ukhuwah.....suariah colection merupakan pemborong dan peruncit pelbagai jenis tudung bawal,lcyra,cotton,siffon,telekong kelantan dan lain lain.penjualan produk adalah secara online dan ofline dikedai kami dijalan tunku abdul rahman masjid india kuala lumpur(bawah pengurusan wau sri timur ent.)
sebarang pertanyaan @membuat tempahan boleh hubungi en azman(0126536468) pn suariah(0122839530/0103246267) cik robiatum(0129321706)dan en izuan(0122421646)
sekian terima kasih
lokasi kami:
lot c18-19 arked metropoint busines centre,jalan tunku abdul rahman 50100 kuala lumpur w.persekutuan                                                 


 

KENAPA PILIH KAMI

kami merupakan syarikat yang berdaftar dengan ssm.Kami meniaga secara online dan offline. Jadi anda tida perlu ragu2 dengan kami
  Sebarang masalah boleh terus hubungi kami pada bila2 masa tanpa perlu hanya sms sahaja. kami sedia melayan anda
anda boleh melihat testimonial pelanggan ramai yang telah berpuas hati
sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan boleh dipulangkan dan akan di gantikan dengan yang baru
boleh kenali kami di facebook : izwan8880 dan live berbincang dengan kami
produk kami adalah terkini dengan jaminan kualiti setanding harga
JAMINAN HARGA TERENDAH!!! sekiranya ada blog lain yang menawarkan harga yang lebih rendah pada anda, sila urlkan blog berkenaan kami mampu bagi harga yang lebih bagus dari yang di tawarkan


terima kasih atas prihatin anda.
" Bersabarlah kamu terhadap apa yang dilakukan oleh orang yang  benci kepadamu, lalu perhatikan apa yang mereka katakan. Jika benar maka perbaikilah dirimu, namun jika bohong makan jangan ragu bahawa Allah swt akan memperlihatkan kebenaran meskipun terpaksa menunggu masa yang lama. (M Al Siba'i)"
JAMINAN KUALITI KAMI
--------------------------------------------------------
Hampir 80% tudung kami adalah HAND MADE bukan daripada kilang di china yang diambil secara pukal kecuali kami nyatakan material lycra china. kebanyakkan tudung instant yang dijual dipasaran mempunyai fesyen yang sama  yang kami jual tetapi yang berlainan adalah material dan mutu jahitan yang kami gunakan. anda pasti berpuas hati dengan korea tudung lycra Korea Kami yang setanding dibutik-butik
                          LATEST DESIGN
































LYCRA
SPIDER
lcyra spider adalah gabungan 2kombinasi warna berbeza
dijahit kerinting pada bahagian belakang dan bawah


100%lcyra korea dan mempunyai 20pilihan warna
yang menarik semuanya


senarai harga:
rm350-1kd@20pcs.(whosale)
rm25-1pcs               ( retail    )


















SUTERA LCYRA
Sutera lcyra adalah 100% lycra korea
mempunyai 15pilihan warna yang menarik
bagi mereka yang mengimpikan tudung yg 
simple tapi mewah anda blh memilih tudung
ini.


senarai harga:
rm300-1kd@20pcs(whosale)
rm25-1pcs              (  retail   )
















PELANGI
CORAK.

pelangi corak 100% lcyra korea mempunyai 20pilihan warna
yang menarik,


senarai harga:
rm300-1kd@20pcs(whosale)
rm20-1pcs.             (  retail   ) 
















DENIM


Denim adalah trend yang paling terkini
100% kain korea mempunyai 10pilihan 
warna 

senarai harga:
rm350-1kd@20pcs(whosale)
rm35-1pcs

















SELENDANG
ROSE
Selendang rose mempunyai 10pilihan warna


senarai harga:
rm220-1kd@20pcs
rm20-1pcs












COTTON
100%Cotton ada 15 pilihan corak dan warna


senarai harga:
rm280-1kd@20pcs
rm20-1pcs












SUTERA LCYRA
SULAM TAMPAL

Sutera lcyra sulam 100%lycra korea mempunyai 15 pilihan warna


senarai harga:
rm450-1kd@20pcs(whosale)
rm35-1pcs              (  retail   )










SARAJEVO

Sarajevo 100%lcyra korea mempuyai 20 pilihan warna

swenarai harga:
rm300-1kd@20pcs(whosale)
rm20-1pcs              (  retail   )









NEW ARVIVAL!!




PLANTINUM
Plantinum adalah 100%diperbuat daripada
lcyra korea asli,mempunyai 4pilihan corak
dan 5pilihan warna...


sebut harga:
rm350-1kd(whosale)
rm25-1pcs(  retail  )































LCYRA 
SPIDER...
LCYRA SPIDER
100% diperbuat daripa lcyra korea
mempunyai 20pilihan warna


sebut harga:
rm300-1kd@20pcs
rm25-1pcs








MELODI
CINTA

MELODY CINTA 100%lcyra korea mempuyai 20 pilihan warna

swenarai harga:
rm300-1kd@20pcs(whosale)
rm20-1pcs              (  retail   )









NEW!!
LCYRA TWIN

100% kain korea mempunyai 10pilihan 
warna 

senarai harga:
rm200-1kd@20pcs(whosale)
rm20-1pcs







PELANGI




pelangi adalah 100%diperbuat daripada
lcyra korea no1 mempunyai 20pilhan warna
dalam 1corak

sebut harga:
rm250-1kd@20pcs
rm20-1pcs









NEW DESIGN XL














                    madah untuk wanita solehah
                              Wanita solehah itu aurat dijaga,
Pergaulan dipagari,
Sifat malu pengikat diri,
Seindah hiasan di dunia ini.
Keayuan wanita solehah itu,
tidak terletak pada kecantikan wajahnya ,
Kemanisan wanita solehah ,
tidak terletak pada kemanjaannya,
Daya penarik wanita solehah itu ,
Bukan pada kemanisan bicaranya yang mengoncang iman para muslimin,
Dan bukan pula terletak pada kebijaksanaannya bermain lidah, memujuk rayu Bukan dan tidak sama sekali,
Kepetahan wanita solehah ,
Bukan pada barang kemas atau perihal orang lain,
Tapi pada perjuangannya meningkatkan martabat agama.
Nafsu mengatakan wanita cantik dengan paras rupa yang indah bak permata yang menyeri alam,
Akal mengatakan wanita cantik atas kemajuan dan kekebalannya dalam ilmu serta pandai dari segala aspek ,
Hati menyatakan kecantikan wanita hanya pada akhlaknya,
Itupun seandainya hati itu bersih untuk menilai.
Wahai wanita jangan dibangga dengan kecantikan luaran ,
kerana satu hari nanti ianya akan lapuk di telan zaman,
Tetapi jaga dan peliharalah kecantikan dalaman ,
Agar diri ini bersih dan sentiasa mendapat Rahmat ilahi,
Wahai wanita jangan berbangga dengan ilmu duniawi yang kau kuasai ,
kerana ada lagi manusia yang lebih berpegetahuan darimu ,
Wahai wanita jangan pula berdukacita atas kekurangan dirimu,
kerana ada lagi insan yang lebih malang darimu ,
Wahai wanita solehah jangan dirisau akan jodohmu,
Kerana muslimin yang bijaksana itu tidak akan terpaut pada wanita hanya kerana kecantikannya ,
Bersyukurlah diatas apa yang ada .
Serta berusaha demi keluarga ,bangsa dan agama.
Salam perjuangan untuk sahabatku ,
Wanita solehah.
“Wanita hiasan dunia ,Seindah hiasan adalah wanita solehah”


*Note: credit kpd penulis madah ini.Saya pun x igt mana dapat madah solehah ni,sbb diforward org.Jadi xdpt kesan sumbernya. dah bertahun post di sini.Apa pun semoga Allah melimpahkan pahala kepada penulis asalnya.ameen*
            

8 comments:

  1. berapa harga tudung yang baru tu?
    harga termasuk penghantaran ke?

    ReplyDelete
  2. yang mana 1 ada bnyk yang baru
    awk cuba call sy lah,no sy ada kat atas skali
    penghantaran adalah tangungjawab sendiri.....

    ReplyDelete
  3. Tudung berkapek dagu size L @ M ada dijual?

    ReplyDelete
  4. Saya berminat tudung yg menutup bawah dagu produk tuan. Adakah tuan mempunyai saiz M & L bagi tudung yg menutup bawah dagu seperti telekung?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya berminat dgn tudung Saiz XXL, XXXL, tolong Contact saya 0139828341 (saadiah)

    ReplyDelete